Allmänt

Välkommen hit

Nu tänker ni “har hon startat en blogg till” och svaret på den frågan är “ja”. Jag älskar att skriva och hur mycket jag förnekar det så älskar jag komma in på min blogg och få skriva av mig, utan krav och utan några måsten. Finns det något bättre? Jag tror inte det.
Jag har också kommit underfund med att youtube nog inte är min grej. Har liksom inte tiden eller orken att hålla på med det – plus så finns det så många andra som är bra på det. Jag lämnar det till er.

Jag har egentligen så mycket jag vill prata om, så mycket jag vill berätta för er men jag tänker jag får ta de lite pö om pö. Vill inte trötta ut er efter första inlägget.

Men ni flesta känner mig redan.
Det är ju jag, Josefine, som har lika svårt att för att bestämma mig vart jag ska blogga, om jag orkar, vad jag ska skriva osv osv. Ja listan kan göras lång. Men denna gången känns det rätt. Jag har hittat ett bra namn, en bra design och allt det dära som räknas.
Ni vet att ni alltid kan ställa frågor om ni vill något, jag svarar mer än gärna på de.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s