Allmänt

Första dagen tillbaka på sjukhuset

Trötter

Ja då var första dagen avklarad på jobb! Hyjedamig. Det känns knappt att man haft semester …. Skoja! 🤪 (det finns en annan förklaring till min trötthet). Det känns iallafall i mina ben och då gick jag bara 9000 steg idag! Skulle gått till gymmet men ärligt talat så orkar jag inte. Vill inte ha för stor press på mig heller när de gäller träning och äta nyttigt. Då låser de sig i mitt huvud bara. Så, istället tänker jag lägga mig i ett varmt bad innan jag väcker Leon – som däckade direkt efter förskolan. Det var första dagen tillbaka efter 6 veckors sommarlov. Jag förstår honom, är lika trött haha.

One thought on “Första dagen tillbaka på sjukhuset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s